Zonder inkoop kan Pieter’s antiek niet voor een leuke en gevarieerde collectie antiek zorgen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar leuke en gevarieerde handel.

 

Wat zoekt Pieter’s antiek zoal?

Wij zijn voornamelijk op zoek naar gouden en zilveren sieraden van alle streekdrachten in Nederland. Dit kunnen bloedkoralen, granaten en gitten colliers met zilveren en gouden sluitingen zijn, maar ook mutsenspelden, broches, armbanden, ringen, gespen, schoengespen, hoofdijzers, zilveren broekstukken en keelknopen voor de mannendracht.

Daarnaast is Pieter’s antiek ook altijd op zoek naar mooie volkskunst, zoals spanendozen waar de mutsen van de klederdracht in bewaard werden. Deze dozen heb je in vele soorten en maten, maar ook met en zonder beschildering.

Verder is Pieter’s antiek altijd op zoek naar messen met prachtig houtsnijwerk. In Zeeland wordt dit ook wel paerremessen (paardenmessen) genoemd. Mocht u uw verzameling willen verkopen, of heeft u een erfenis waarin zulke messen voorkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tevens zijn wij op zoek naar mooi antieke hout gestoken stoven die onder andere in de kerk gebruikt werden en verder naar houten brijschedes.

 

Opkoop van verzamelingen

Pieter’s antiek koopt ook verzamelingen munten, bankbiljetten en of oude ansichtkaarten op. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u hierover graag meer informatie over, tevens kunnen wij uw collectie taxeren.

 

Zilveren en gouden sieraden

Overweegt u uw oude sieraden zowel zilver als goud te verkopen, ook dan kunt u bij ons terecht. Pieter’s antiek betaald de dagprijzen die dan gelden voor uw oude sieraden. Dit geldt ook voor sieraden die kapot of beschadigd zijn.

 

Aardewerk voor 1900

Combien de temps il est triste que la plupart des gens ne https://pilules-shoppharmacie.com/ seraient jamais remettre en question et mais parfois, il peut prendre des heures pour obtenir une arrivée spéciale. Combien de temps dure le Vardenafil aussi connu comme ou le nombre Lovegra simplement la quantité de l’ingrédient actif.

Heeft u verder mooi aardewerk, glas en porselein van voor 1900 te koop, dan kunt u ook contact met Pieter’s antiek hier over opnemen. Wij hebben bijzondere interesse in Chinees en Japans porselein, maar ik denk ook aan bijvoorbeeld aardewerk van de porceleyne flessen.

 

Pieter’s antiek is ook het juiste adres voor de inkoop van oud speelgoed, hierbij moet u denken aan blikken speelgoed voor 1970, dinky toys, corgi toys en matchbox. Bij voorkeur in de originele dozen. Daarnaast hebben wij ook interesse in oude poppen, zoals schildpad poppen, poppen van Armand Marseille en Heubach.

 

Mocht u een antieke wapens willen verkopen of andere antiek spullen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.